SUPPEN

Lekker actief bezig zijn met vrienden, collega’s of familie? Kom bij ons suppen op een van de mooiste sup locaties in Zeeland en Noord Brabant Inmiddels is de sport over de hele wereld hard aan het groeien. Ook hier in Nederland. Mede dankzij de veelzijdigheid en laagdrempeligheid van de sport.

Vanaf 4 personen kunt u bij ons een suptocht boeken, Wij bieden sup tochten aan in de omgeving Bergen op Zoom.

Suppen is ideaal voor zowat alle leeftijden vanaf 13/14 jaar. De boards zijn zeer stabiel en je zult zien dat je binnen enkele minuten de balans op het board weet te vinden.

POWERKITEN

Wil je graag leren vliegeren, of hoe wij het ook wel noemen powerkiten!

Met een ervaren instructeur krijg je de juiste instructies en begeleiding om het powerkiten onder de knie te krijgen. Wij kiezen voor jou de juiste maat en soort vlieger, hierin is een groot aanbod dus het is en blijft keer tot keer gevarieerd en uitdagend! Je krijgt ongeveer 30 minuten instructie, dit is voldoende om zelfstandig verder te kunnen gaan. Na deze instructie kunt u nog een half uur zelfstandig aan de slag en ervaren wat een powerite kan!

KITESURFKAMP

Voor wie op zoek is naar het meest avontuurlijke uitje tijdens de zomervakantie.
Kitesurfen, wakeboarden, suppen, longboarden, trampoline springen, voetballen, basketballen, tennissen, zwemmen: tijdens onze kitesurfkampen staat alles teken om jongeren een onvergetelijke week te bezorgen! Samen met Board Academy organiseert SALT Kitesurfschool avontuurlijke kitesurfkampen voor jongeren van 12 t/m 17 jaar oud.