SUPPEN

Wil jij lekker actief bezig zijn met vrienden, familie of collega’s? Of genieten van een prachtige zonsondergang?

Kom bij ons suppen op een van de mooiste suplocaties in Zeeland en Noord-Brabant. Inmiddels is de sport over de hele wereld hard aan het groeien. Ook hier in Nederland. Dit komt mede dankzij de veelzijdigheid en laagdrempeligheid van de sport.

Vanaf 4 personen kun je bij ons een suptocht boeken. Wij bieden suptochten aan in de omgeving Bergen op Zoom.

Suppen is ideaal voor alle leeftijden vanaf 13 jaar. De boards zijn zeer stabiel en wij helpen je om binnen enkele minuten de balans op het board te vinden.

POWERKITEN

Wil je graag leren vliegeren, oftewel: leren powerkiten?

Met hulp van een ervaren instructeur krijg je de juiste instructies en begeleiding om het powerkiten onder de knie te krijgen. Wij kiezen voor jou de juiste maat en soort vlieger. Het aanbod van vliegers is uitgebreid, waardoor er genoeg variatie en uitdaging is! Je krijgt ongeveer 30 minuten instructie en dit is voldoende om zelfstandig verder te kunnen gaan. Na deze instructie kun je nog een half uur zelfstandig aan de slag en ervaren hoe gaaf het is om met een powerkite te vliegeren!

KITESURFKAMP

Voor wie op zoek is naar het meest avontuurlijke uitje tijdens de zomervakantie; ga met ons mee op kitesurfkamp!

Kitesurfen, wakeboarden, suppen, longboarden, trampoline springen, voetballen, basketballen, tennissen, zwemmen: tijdens onze kitesurfkampen staat alles teken om jongeren een onvergetelijke week te bezorgen! Samen met Board Academy organiseert SALT Kitesurfschool avontuurlijke kitesurfkampen voor jongeren van 12 t/m 17 jaar oud.