Powerkiten

Lekker actief bezig zijn met vrienden, collega’s of familie? Wil jij kennis maken met de kitesport. Tijdens een les powerkiten laten wij jou ervaren hoe het is om de kracht van een powerkite te voelen. Mede dankzij de veelzijdigheid en laagdrempeligheid van de sport. De sport is toegankelijk voor iedereen, omdat iedereen het kan en binnen een paar minuten met plezier een powerkite kan besturen.

Ervaar de kracht achter een powerkite, het besturen en vliegen van een powerkite zorgt voor een gevoel van vrijheid

Powerkite-clinic

Tijdens een clinic powerkiten beginnen wij met een kort stukje theorie, hierna gaan we de kite optuigen en leggen wij uit hoe het veiligheidssysteem werkt. Tijd voor actie! De kite vliegen en ervaren hoe het is om de kracht van een powerkite te voelen. Heb je dit controle? Je kunt nu de kite zo gaan besturen dat je al stukjes over het zand schuift. De locaties waar wij voornamelijk clinics organiseren zijn de Oesterdam en de Binnenschelde in Bergen op Zoom.

Wanneer kan een clinic niet doorgaan
Powerkiten is een buitensport. Dit houd in dat we te maken hebben met verschillende weersomstandigheden. Als de weersomstandigheden het niet toelaten, je kunt hierbij denken aan te weinig wind of veel regen/ onweer verplaatsen wij de activiteit altijd in overleg naar een ander moment.

Sup boekingen