Powerkiten

Lekker actief bezig zijn met vrienden, familie of collega’s? En wil je graag kennismaken met kitesurfen? Tijdens een les powerkiten laten wij jou ervaren hoe het is om de kracht van een powerkite te voelen. Mede dankzij de veelzijdigheid en laagdrempeligheid van de sport, is powerkiten toegankelijk voor iedereen. Binnen een paar minuten kun je met plezier een powerkite besturen!

Powerkiten 3 t/m 5 personen

Incl. materiaal en instructeur
prijs is per persoon

€ 30 Boek nu

Powerkiten 6 t/m 10 personen

Incl. materiaal en instructeur
Prijs is per persoon

€ 25 Boek nu

Ervaar de kracht van een powerkite. Het besturen van een powerkite zorgt voor het ultieme gevoel van vrijheid

Powerkite clinic

Tijdens een clinic powerkiten beginnen wij met een kort stukje theorie, vervolgens gaan we de powerkite samen optuigen en leggen wij uit hoe het veiligheidssysteem werkt. Tijd voor actie! De kite besturen en ervaren hoe het is om de kracht van een powerkite te voelen. Heb je dit onder controle? Je kunt nu de kite zo gaan besturen dat je al stukjes over het zand schuift. De locaties waar wij voornamelijk clinics organiseren zijn de Oesterdam en de Binnenschelde in Bergen op Zoom.

Wanneer kan een clinic niet doorgaan?
Powerkiten is een buitensport. Dit houdt in dat we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Als de weersomstandigheden het niet toelaten, bijvoorbeeld bij te weinig wind, veel regen of onweer, dan verplaatsen we de activiteit in overleg met onze deelnemers naar een ander moment.

Sup boekingen