ONS TEAM:

IMG_6156_IG

Roy

Favoriete kitespot:
Domburg, Zeeland

Het runnen van een eigen kitesurfschool is zijn grootste droom. Roy is 13 jaar als hij de sport ondekt en sindsdien niet meer weg te denken op het water. Hij leeft voor de wind, het eerste wat hij doet als hij s´ ochtends opstaat: de windvoorspelling checken. Vrienden en familie die met hem willen afspreken? De wind is zijn agenda. Met SALT maakt hij zijn dromen waar: cursisten leren kitesurfen én enthousiast maken voor deze sport!

IMG_6136_IG

Loes

Favoriete kitespot:
Vrouwenpolder, Zeeland

Zodra de wind zich laat horen, voelt Loes de zenuwen in haar buik. De kriebels om het water op te gaan voor een heerlijke kitesurfsessie. Samen met Roy runt ze SALT Kitesurfschool en is ze ervan overtuigd dat elke cursist het geweldige gevoel van kitesurfen moet ervaren. Het is een verslaving, een enorm leuke verslaving, die naast sportief ook nog eens heel uitdagend is. Eenmaal op het water wil je niets anders meer!

IMG_6175_IG

Jim

Favoriete kitespot:
Binnenschelde, Brabant

Zijn kitesurfavontuur begint op het Cios waar hij het keuzevak kitesurfen heeft gevolgd, sindsdien is Jim helemaal stoked! Geen dag mét wind gaat aan hem voorbij. Zijn enorme passie voor kitesurfen deelt hij graag met zijn cursisten. Naast kitesurfen is Jim fanatiek snowboarder. ‘s Zomers op het water, ‘s winters in de bergen. In Oostenrijk geeft hij snowboardles en is hij te vinden in het funpark om te knallen. Maar in de zomer is deze fanatiekeling toch echt bij ons om jou te leren kitesurfen!

IMG_6131_IG

Annick

Favoriete kitespot:
Oostvoorne, Zuid-Holland

Onze stoere chick: Annick! Surfen, kitesurfen, snowboarden, skiën en longboarden, wat kan ze eigenlijk niet? In de zomer geeft ze naast haar studie dolgraag kitesurfles. Is het zomerseizoen voorbij, dan zit Annick ook in de winter niet stil en is ze vaak in het buitenland te vinden. Om te reizen, maar ook op ski- en snowboardlessen te geven. Deze sportieve, spontane en geduldige meid helpt jou binnen no-time varen!

IMG_6167_IG

Kevin 

Favoriete kitespot:
Grevelingendam, Zeeland

Zodra het waait, rijdt Kevin het liefst richting het strand om te gaan kiten. De sport, de sfeer, de mensen, het zijn allemaal reden wat kitesurfen voor hem zo tof maakt. Zijn passie voor de sport is ontstaan op het Cios tijdens het keuzevak kitesurfen, en inmiddels is hij één van onze favoriete instructeurs. Kevin is te herkennen aan zijn bruine kop in de zomer én in de winter. Is het seizoen voorbij dan geeft hij snowboardlessen in de bergen. Maar in de zomer staat deze fanatiekeling bij ons voor je klaar!

_DSC4022

Dianthe

Favoriete kitespot:
Grevelingendam, Zeeland

Bonaire is de plek waar Dianthe leert kitesurfen. Ze raakt verslaafd aan de sport en inspireert anderen met haar passie. ‘You can’t buy happiness, but you can buy a kite and that’s pretty close’. Ze omschrijft het spelen met de elementen van moeder natuur als iets magisch. Elke sessie leer je nieuwe dingen! In de zomer staat ze bij SALT voor je klaar, maar in de winter is ze te vinden op het Caribisch blauwe water.

JOIN OUR TEAM!

Ben jij ook zo enthousiast over deze toffe sport en wil je graag jouw passie delen?
Wij zijn op zoek naar kitesurfinstructeurs die van april t/m oktober willen lesgeven.

WAT KAN SALT KITESURFSCHOOL JOU BIEDEN?

– Flexibele uren (doordeweeks & weekenden)
– Een mooi salaris
– Korting op kitesurfmateriaal
– Een heel tof team van mensen met dezelfde passie als jij
– Verblijf

 

Beschik jij over een IKO- of VDWS-certificaat? Of ben je bereid om deze te behalen?
Laat van je horen!