ONS TEAM:

salty roy

Roy

Favoriete kitespot:
Domburg, Zeeland

Het runnen van een eigen kitesurfschool is zijn grootste droom. Roy is 13 jaar als hij de sport ondekt en sindsdien niet meer weg te denken op het water. Hij leeft voor de wind, het eerste wat hij doet als hij s´ ochtends opstaat: de windvoorspelling checken. Vrienden en familie die met hem willen afspreken? De wind is zijn agenda. Met SALT maakt hij zijn dromen waar: cursisten leren kitesurfen én enthousiast maken voor deze sport!

IMG_20191030_114751 (2)__01

Loes

Favoriete kitespot:
Vrouwenpolder, Zeeland

Zodra de wind zich laat horen, voelt Loes de zenuwen in haar buik. De kriebels om het water op te gaan voor een heerlijke kitesurfsessie. Samen met Roy runt ze SALT Kitesurfschool en is ze ervan overtuigd dat elke cursist het geweldige gevoel van kitesurfen moet ervaren. Het is een verslaving, een enorm leuke verslaving, die naast sportief ook nog eens heel uitdagend is. Eenmaal op het water wil je niets anders meer!

IMG_6175_IG

Jim

Favoriete kitespot:
Binnenschelde, Brabant

Zijn kitesurfavontuur begint op het Cios waar hij het keuzevak kitesurfen heeft gevolgd, sindsdien is Jim helemaal stoked! Geen dag mét wind gaat aan hem voorbij. Zijn enorme passie voor kitesurfen deelt hij graag met zijn cursisten. Naast kitesurfen is Jim fanatiek snowboarder. ‘s Zomers op het water, ‘s winters in de bergen. In Oostenrijk geeft hij snowboardles en is hij te vinden in het funpark om te knallen. Maar in de zomer is deze fanatiekeling toch echt bij ons om jou te leren kitesurfen!

IMG-20200227-WA0005

Annick

Favoriete kitespot:
Oostvoorne, Zuid-Holland

Onze stoere chick: Annick! Surfen, kitesurfen, snowboarden, skiën en longboarden, wat kan ze eigenlijk niet? In de zomer geeft ze naast haar studie dolgraag kitesurfles. Is het zomerseizoen voorbij, dan zit Annick ook in de winter niet stil en is ze vaak in het buitenland te vinden. Om te reizen, maar ook op ski- en snowboardlessen te geven. Deze sportieve, spontane en geduldige meid helpt jou binnen no-time varen!

JIM_0349_IG

Kevin 

Favoriete kitespot:
Grevelingendam, Zeeland

Zodra het waait, rijdt Kevin het liefst richting het strand om te gaan kiten. De sport, de sfeer, de mensen, het zijn allemaal reden wat kitesurfen voor hem zo tof maakt. Zijn passie voor de sport is ontstaan op het Cios tijdens het keuzevak kitesurfen, en inmiddels is hij één van onze favoriete instructeurs. Kevin is te herkennen aan zijn bruine kop in de zomer én in de winter. Is het seizoen voorbij dan geeft hij snowboardlessen in de bergen. Maar in de zomer staat deze fanatiekeling bij ons voor je klaar!

IMG_9524-2__01__01

Rob

Favoriete kitespot:
Oesterdam, Zeeland

Onze sportieve surfdude! Van je passie je werk maken en doen wat je het allerliefste doet, Rob geeft het ultieme voorbeeld. Naast kitesurfen doet hij aan longboarden, suppen, skiën, snowboarden, wakeboarden en windsurfen. Zijn fanatisme werkt aanstekelijk! Rob leert jou heel graag kitesurfen én zorgt ervoor dat jij ook nog tijd hebt om te genieten van alles eromheen. Zie jij jezelf al met je blote voeten in het zand en het zout in je haar nagenieten van een heerlijke kitesurfsessie?

IMG-20210419-WA0009__01

Dianthe

Favoriete kitespot:
Grevelingendam, Zeeland

Bonaire is de plek waar Dianthe leert kitesurfen. Ze raakt verslaafd aan de sport en inspireert anderen met haar passie. ‘You can’t buy happiness, but you can buy a kite and that’s pretty close’. Ze omschrijft het spelen met de elementen van moeder natuur als iets magisch. Elke sessie leer je nieuwe dingen! In de zomer staat ze bij SALT voor je klaar, maar in de winter is ze te vinden op het Caribisch blauwe water.

Gedeeld via Lightroom mobile (2)

Stijn

Favoriete kitespot:
Oesterdam, Zeeland


Van roadtrips door Azië, wakeboarden in Zuid-Kroatië tot zeilen op catamarans en snowboarden in Oostenrijk. Als iemand het avontuur aangaat, dan is het Stijn wel…! Sinds onze nieuwe instructeur kitesurfen heeft ontdekt, is hij niet meer weg te slaan van het water. Het is vooral het gevoel van vrijheid wat hem zo aanspreekt in de sport. Alles wat met wind en water te maken heeft, vindt hij mooi. Hij kijkt ernaar uit om jou net zo enthousiast te maken voor de sport als dat hij zelf is!

20210627_151532_0000

Roos

Favoriete kitespot:
Grevelingendam, Zeeland

Niets houdt Roos tegen om te gaan kitesurfen…! Als ze samen met drie vriendinnen voor een maand richting Tarifa reist, is ze klaar voor een nieuwe avontuur als kitesurfinstructeur. De meiden laten zich een maand lang onderdompelen in de wereld van kitesurfen. Eenmaal terug in Nederland wil Roos niets liever dan in de buurt gaan lesgeven en dat brengt haar bij SALT. Het gevoel, de passie die je kunt overbrengen op iemand anders, daar word ik echt heel enthousiast van. 

Gedeeld via Lightroom mobile (1)

Menno

Favoriete kitespot:
Grevelingendam, Zeeland

Menno is helemaal weg van kitesurfen. Wat hij vooral zo tof vindt? Het lekker buiten zijn, het gevoel van vrijheid en de adrenalinekick die je voelt als je in de lucht hangt. Het maakt niet uit of je iemand wel of niet kent, het is altijd gezellig op het water. Dat sfeertje maakt echt het verschil…! Zijn leukste lesmoment op het water beleefde hij met een wat oudere cursist. Hij vindt het vooral leuk om te zien dat leeftijd niet uitmaakt, iedereen kan leren kitesurfen!

Gedeeld via Lightroom mobile (3)

Julia

Favoriete kitespot:
Grevelingendam, Zeeland

Een stoere snowboardchick die altijd iets miste in het zomerseizoen totdat kitesurfen op haar pad komt. Ze geniet vooral van de mooie tricks en goede vibe op het water! Elke sessie is anders en er is altijd iets nieuws te leren, dat maakt Julia superblij is dat ze onze cursisten net zo enthousiast voor de sport kan maken als dat ze zelf is. Na haar eerste overzeese kitesurfavontuur in Aruba, is ze vastberaden nog veel meer kitespots wereldwijd te ontdekken!

IMG_0980

Tom

Favoriete kitespot:
Lago Calima, Columbia

Een avonturier en gezelligheidsdier, dat is onze instructeur Tom. Hij geniet van de ontspanning, de adrenalinekick en de prachtige natuur. Maar benoemt ook de verraderlijke kant van de sport: onvoorspelbare wind, frustratie als iets niet lukt, een overheerlijke slok met zout zeewater en gewurm om in en uit je natte wetsuit te geraken. Tom kickt erop om juist van deze momenten de mooiste herinneringen te maken. Samen lachen, schelden en genieten, is wat voor hem een kitesurfles zo tof maakt.

lucos

Luc

Favoriete kitespot:
Marsala, Sicilië

Deze sportieveling verlaat zijn Utrechtse stadsleventje met plezier om even tot rust te komen op het water. Kitesurfen is zijn passie en juist de uitdaging blijft hem triggeren om nog veel vaker het water op te gaan. Hij vindt het fantastisch om onze cursisten enthousiast te maken voor de sport en vooral om ze de eerste meters op het water te zien maken. Voor hem voelt het namelijk alsof hij zijn eerste meters op het water herbeleefd. Inmiddels is Luc al op veel toffe plekken geweest om te kitesurfen. Wist je dat je in Engeland en Sicilië ook heel goed kunt kitesurfen? Luc heeft deze plekken al afgevinkt en zit boordevol tips mocht je een keer die kant op gaan!

image0

Nik

Favoriete kitespot:
Wijk aan zee, Noord-Holland

Boarden: onze instructeur Nik is er mee opgegroeid. Snowboarden in de winter, windsurfen in de zomer. Als hij een lesje kitesurfen neemt, is hij meteen verslaafd. Sindsdien checkt hij elke dag de wind en is deze fanatiekeling met een zuchtje wind al op het water te vinden. Wat hij zo leuk vindt aan kitesurfen? Elke kitesurfsessie is anders: of je nu rustig je freestyle tricks oefent of juist gaat boosten voor hoge jumps, er is altijd een uitdaging! Er zijn wereldwijd zoveel mooie spots, daar raak je nooit op uitgekeken. Kortom: Nik is blij dat hij zijn passie kan overbrengen aan onze cursisten. Van hun eerste keer met de vlieger in de hand tot hun eerste sprong op het water, Keep up the good work!

JOIN OUR TEAM!

Ben jij ook zo enthousiast over deze toffe sport en wil je graag jouw passie delen?
Wij zijn op zoek naar kitesurfinstructeurs die van april t/m oktober willen lesgeven.

WAT KAN SALT KITESURFSCHOOL JOU BIEDEN?

– Flexibele uren (doordeweeks & weekenden)
– Een mooi salaris
– Korting op kitesurfmateriaal
– Een heel tof team van mensen met dezelfde passie als jij
– Verblijf

 

Beschik jij over een IKO- of VDWS-certificaat? Of ben je bereid om deze te behalen?
Laat van je horen!