STAND-UP PADDLING

Lekker actief bezig zijn met vrienden, collega’s of familie? Of genieten van een prachtige zonsondergang? Kom bij ons suppen op een van de mooiste suplocaties in Zeeland en Noord-Brabant. Inmiddels is de sport over de hele wereld hard aan het groeien. Ook hier in Nederland. Dit komt mede dankzij de veelzijdigheid en de laagdrempeligheid van de sport. Naast het maken van recreatieve toertochten, wordt de SUP ook gebruikt voor yoga en vele vormen van wedstrijden. De sport is toegankelijk voor iedereen, omdat iedereen het kan en binnen een paar minuten met plezier op de plank staat.

✔ SUP Tours, Games en Verhuur

✔ Enthousiaste instructeurs

✔ Groepen & bedrijfsuitjes

✔ Goed materiaal

✔ Fun op het water gegarandeerd!

SUP VERHUUR

Wil je zelfstandig gaan suppen? Dat kan natuurlijk ook! Deze kan je ophalen en met lekker weer zijn wij vaak te vinden aan de Oesterdam. Voordat je het water opgaat, geven we je een paar korte instructies mee. Een goede voorbereiding is het halve werk! Het is slim om luchtige kleding te dragen en / of zwemkleding, dan ben je in ieder geval safe mocht je toch uit balans raken. Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor de laatste updates of bel ons even op. Wij delen onze exacte locatie met jou en stemmen de tijd met je af. Uiteraard is het ook mogelijk om een reservering te plaatsen.

*Goed om te weten: verhuur is zonder instructeur en op eigen risico 

SUP tour 3 t/m 5 personen

Incl. materiaal en instructeur
Prijs is per persoon

€ 30 Boek nu

SUP tour 6 t/m 10 Personen

Incl. materiaal en instructeur
Prijs is per persoon

€ 25 Boek nu

Sup tour + 10 personen

Incl. materiaal en instructeur
Prijs is per persoon

€ 20 Boek nu

Sup huur 1 uur

Incl. instructies

€ 15 Boek nu

Sup huur 2 uur

Incl. instructies

€ 22.50 Boek nu

SUP huur halve dag

Incl. instructies

€ 30 Boek nu

SUP huur hele dag

Incl. instructies

€ 40 Boek nu

SUP GAMES

Incl. materiaal en instructeur
Prijs is per persoon / gaat door vanaf 6 personen

€ 25 Boek nu

SUP op locatie

Bel ons voor de mogelijkheden

€ Boek nu

Suppen is een erg goede training voor je lichaam. Jezelf voortbewegen over het water met een peddel vergt energie en balans

SUP Tour

In alle rust genieten van de schoonheid van de natuur, de stilte op het water, terwijl je de frisse buitenlucht opsnuift? Het kan tijdens onze sup tour! Wij nemen je graag mee het water op om nieuwe plekken te ontdekken. Heb je de Oesterdam weleens vanaf het water bekeken? Of de natuur van de Steenbergse Vliet van dichtbij gezien? Wij kunnen je garandereren dat er een wereld voor je opengaat. Onze supboards zijn makkelijk te vervoeren in een rugzak, waardoor we op elke locatie kunnen suppen. Gedurende een tocht van zo’n 1,5 uur gaan we samen met jou op zoek naar de meest unieke plekjes. Ga jij met ons mee op avontuur?

Nice to know / Wanneer kan een tour of les niet doorgaan?

Het goede nieuws: bij de meeste weerstypen kun je prima gaan suppen. Maar Stand Up Paddle is en blijft een buitensport. Wanneer de weersomstandigheden het vanwege te veel wind, regen of onweer niet toelaten veilig het water op te gaan, zijn we genoodzaakt de acitiviteit te verplaatsen. Dit doen we altijd in overleg met onze deelnemers, zodat we gelijk een ander moment kunnen plannen. 
SUP GAMES

Nieuw bij SALT én te gek om te ervaren: de sup games! Deze activiteit leent zich perfect voor een groep vrienden, een sportelftal of als teambuildingsactiviteit voor collega’s. Je leert niet alleen goed met elkaar te samenwerken. Maar je kunt elkaar ook heerlijk de strijd met elkaar aangaan. En geloof ons, als je eenmaal de strijd met een ander team aangaat, wil je niets liever dan winnen!  

Hoe gaat het in z’n werk? Tijdens het suppen gaan we een drietal spellen met elkaar spelen. In twee teams van minimaal drie personen. Gedurende 1,5 uur spelen we het oldskool trefbal, doen we een estafettevorm op het water en een survival of the fittest. Je maakt kans op de titel ‘KING OF THE SUP’ door zolang mogelijk op je board te blijven staan, zoveel mogelijk tegenstanders af te gooien en zo snel mogelijk de estafette te doen. De rivaliteit, de uitdaging, de spanning en sensatie zijn gegarandeerd om te snijden! Trommel jij je vrienden, collega’s of sportteam op voor een te gek uitje op het water?