Stand-up paddling

Lekker actief bezig zijn met vrienden, collega’s of familie? Kom bij ons suppen op een van de mooiste sup locaties in Zeeland en Noord Brabant Inmiddels is de sport over de hele wereld hard aan het groeien. Ook hier in Nederland. Mede dankzij de veelzijdigheid en laagdrempeligheid van de sport. Naast het maken van recreatieve toertochten, wordt SUP ook gebruikt voor yoga en vele vormen van wedstrijden. De sport is toegankelijk voor iedereen, omdat iedereen het kan en binnen een paar minuten met plezier op de plank staat.

Suppen is een erg goede training voor je lichaam, jezelf voortbewegen over het water met een peddel vergt wat energie en balans

SUP tocht / SUP

Tijdens een sup-tocht ligt de nadruk op de omgeving en de route, en wordt er minder aandacht besteed aan peddeltechniek. Omdat we werken met inflaetble boards, die je makkelijk in een rugzak mee kan nemen en op locatie kan oppompen, kunnen we vrijwel overal starten. De locatie waar wij voornamelijk toertochten en suplessen organiseren is aan de Grevelingendam en Oesterdam.

Wanneer kan een tour of les niet doorgaan
Stand Up Paddle is een buitensport. Dit houd in dat we te maken hebben met verschillende weersomstandigheden. Bij de meeste weersomstandigheden kun je prima suppen maar als de weersomstandigheden het niet toelaten, je kunt hierbij denken aan teveel wind of veel regen/ onweer verplaatsen wij de activiteit altijd in overleg naar een ander moment.

Sup boekingen